IPJ Ialomiţa, diplome de excelenţă pentru cetăţenii cu spirit civic

Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița a înmânat, astăzi – 5 iulie 2019, diplome de excelenţă unui adolescent de 15 ani, din Slobozia, şi unei femei în vârstă de 26 de ani, din localitatea Buiești, în semn de apreciere şi încurajare a spiritului civic, a acţiunilor care contribuie la prevenirea faptelor antisociale.

Băiatul a devenit un exemplu pentru cetățeni după ce a găsit pe stradă o geantă ce conținea o sumă de bani, bunuri personale și acte și, fără să stea pe gânduri, a predat-o agenților de ordine publică pentru a fi înapoiate persoanei care le-a pierdut.

Tânăra de 26 de ani, angajată a unui centru comercial de pe teritoriul municipiului Slobozia, a predat Poliției 15 bonuri de masă pe care o clientă le-a pierdut în incinta magazinului.

„Poliţiştii ialomițeni mulţumesc cetăţenilor care îşi asumă un rol activ în viaţa comunităţii, siguranţa socială fiind o valoare şi un deziderat comun ce poate fi atins doar prin parteneriatul socio-instituţional”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Ialomiţa.

Sursa: Incomod-Media.ro – vezi articolul

Alte articole